Család pólók

Méretcsere garancia

Méretcserével nem problémázunk, ha rossz méretet rendeltél, ingyen cseréljük. Unisex pólók, 25 féle színből, SX-től akár 5XL méretig.

Mintakopás garancia

3 év minta kopás garancia! 100% pamut termékek, megerősített varrásokkal, amik garantálják, hogy hosszú ideig hordhasd őket.

Gyors szállítás

Személyes átvételi lehetőség több, mint 10 városban. GLS vagy Foxpost szállítás 1190 Ft-tól. 20.000 Ft felett ingyenes szállítás!

Család az első: Pólók a legfontosabb embereknek az életedben!

A család az a hely, ahol a szeretet kezdetét és végtelenségét megtapasztalhatjuk. A “Család Pólók” kategóriánkban olyan egyedi tervezésű pólókat találsz, amelyek tökéletesen kifejezik a családtagjaid iránt érzett melegségedet és elismerésedet. Legyen szó anyáról, apáról, feleségről, férjről, nagyszülőkről vagy testvérekről, itt minden kedves családtagodnak találsz egy különleges darabot.

Örök emlékek egy pólón!

Nincs is szebb ajándék, mint amellyel megmutatjuk, mennyire fontosak számunkra szeretteink. A családi események, közös kirándulások, vagy egyszerűen csak egy átlagos hétvégi ebéd – minden pillanatot érdemes megünnepelni. Válassz egy pólót, ami ezt az érzést örökké őrzi! Hadd tudják meg a családtagjaid, hogy az ő jelenlétük teszi az életed különlegessé.

Személyre szabott stílus minden családtag számára!

Kínálatunk nemcsak sokszínű, de rendkívül stílusos is. Legyen az egy hagyományos “Szuper Anya” felirat, egy vagány “Legjobb Fater”, vagy egy humoros “Anya csak egy van” kifejezés, nálunk mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Emeld ki a családod egyéniségét és kreativitását egyedi pólóinkkal!

ilovepolo logo
gls logo
foxpost logo
simple logo