Dohányzás pólók

Méretcsere garancia

Méretcserével nem problémázunk, ha rossz méretet rendeltél, ingyen cseréljük. Unisex pólók, 25 féle színből, SX-től akár 5XL méretig.

Mintakopás garancia

3 év minta kopás garancia! 100% pamut termékek, megerősített varrásokkal, amik garantálják, hogy hosszú ideig hordhasd őket.

Gyors szállítás

Személyes átvételi lehetőség több, mint 10 városban. GLS vagy Foxpost szállítás 1190 Ft-tól. 20.000 Ft felett ingyenes szállítás!

Egyedi pólók a leszokástól a pipázásig

Fedezd fel a dohányzás különleges világát egyedi pólóinkkal, amelyek minden dohányzási szokást és életstílust megörökítenek. Legyen szó a leszokás támogatásáról, a pipázás eleganciájáról vagy a cigarettázás laza hangulatáról, kínálatunkban mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő darabot. Pólóink nemcsak stílusosak, hanem üzenetük révén is hatnak.

Pólók a leszokás támogatásáért

Ha éppen a dohányzásról való leszokáson dolgozol, pólóink inspiráló és támogató üzenetekkel segítenek átvészelni a nehéz pillanatokat. Válassz olyan mintákat, amelyek erőt adnak és motiválnak a célod elérésében. Ezek a pólók nemcsak stílusosak, hanem emlékeztetnek arra is, hogy egy fontos döntést hoztál az egészséged érdekében.

Elegancia és tradíció: Pipázás és pipa motívumok

A pipázás eleganciáját és hagyományát tükröző pólóinkkal stílusosan mutathatod be szenvedélyedet. Kiváló minőségű anyagaink és művészi grafikáink révén ezek a pólók tökéletesek mindazok számára, akik értékelik a pipázás kultúráját. Legyen szó egy klasszikus vagy egy modern designról, kínálatunkban biztosan találsz kedvedre való darabot.

Stílusos kifejezésmód minden dohányosnak

Böngéssz széles kínálatunkban és válaszd a hozzád illő darabot, hogy stílusosan és kifejezően mutathasd be egyéni szokásaidat és véleményedet. Legyen szó egy laza szivarozásról vagy pipázásról, pólóinkkal biztosan kiemelkedsz a tömegből. Fejezd ki magad és mutasd meg stílusosan a dohányzás iránti szenvedélyedet vagy a leszokás iránti elkötelezettségedet!

ilovepolo logo
gls logo
foxpost logo
simple logo