Fodrász pólók

Méretcsere garancia

Méretcserével nem problémázunk, ha rossz méretet rendeltél, ingyen cseréljük. Unisex pólók, 25 féle színből, SX-től akár 5XL méretig.

Mintakopás garancia

3 év minta kopás garancia! 100% pamut termékek, megerősített varrásokkal, amik garantálják, hogy hosszú ideig hordhasd őket.

Gyors szállítás

Személyes átvételi lehetőség több, mint 10 városban. GLS vagy Foxpost szállítás 1190 Ft-tól. 20.000 Ft felett ingyenes szállítás!

Üdvözlünk a fodrászoknak szánt pólók színes és kreatív világában, ahol a divat és a hajművészet találkozik. Ez a különleges kollekció a hajformázás művészeinek szól, akik nap mint nap szépséget teremtenek és ügyfeleik arcára varázsolják a mosolyt. Minden pólónk üzenete és dizájnja a fodrászat szeretetét és a szakma iránti büszkeséget tükrözi, ideális választás mindazoknak, akik szenvedéllyel végzik ezt a kreatív és dinamikus munkát.

Egyedi dizájnok és szlogenek

Választékunkban megtalálhatók a humoros szövegek, valamint elegáns és modern dizájnok, amelyek a hajformázás művészetét ünneplik. Legyen szó rövid frizurákról, hosszú fürtökről vagy extravagáns hajszínekről, minden stílus megtalálható kínálatunkban. A pólóink tökéletesek a munkahelyi viselethez vagy akár a szabadidős öltözékhez is.

Kényelem és minőség

Tudjuk, hogy a fodrászok munkája igényelhet hosszú órákat állva vagy mozgásban, ezért pólóinkat úgy terveztük, hogy maximális kényelmet biztosítsanak. Az anyagokat úgy választottuk meg, hogy puha és légáteresztő legyen, ellenállva a mindennapi munka igénybevételének. A pólók minőségi anyagból készülnek, így a színek és a minták hosszú távon is megőrzik frissességüket.

Ajándékozási ötletek

Ezek a pólók kiváló ajándékok lehetnek bármilyen alkalomra, legyen szó szakmai ünnepségekről, születésnapokról vagy akár csak egy kis meglepetésről kollégának, barátnak. Válassz egy pólót, amely kifejezi a foglalkozás iránti szenvedélyt és a szakma iránti elkötelezettséget, így az ajándék nemcsak stílusos, de személyes és értékes is lesz.

ilovepolo logo
gls logo
foxpost logo
simple logo