Horgász pólók

Méretcsere garancia

Méretcserével nem problémázunk, ha rossz méretet rendeltél, ingyen cseréljük. Unisex pólók, 25 féle színből, SX-től akár 5XL méretig.

Mintakopás garancia

3 év minta kopás garancia! 100% pamut termékek, megerősített varrásokkal, amik garantálják, hogy hosszú ideig hordhasd őket.

Gyors szállítás

Személyes átvételi lehetőség több, mint 10 városban. GLS vagy Foxpost szállítás 1190 Ft-tól. 20.000 Ft felett ingyenes szállítás!

Horgászat: Szenvedély, melyet pólóra öntöttünk!

A horgászat nem csak egy sport vagy hobbi, hanem egy életstílus és egy szenvedély, amit sokan követnek szerte a világon. A “Horgász Pólók” kategóriánkban pont ezt az életérzést szeretnénk megosztani mindenkivel egy-egy egyedi tervezésű pólón keresztül. Legyen szó a csendes, meditatív pillanatokról a tóparton, a nagy fogások izgalmáról vagy a horgászat filozófiájáról, itt minden horgász számára találsz egy különleges darabot.

Vízparti stílus a mindennapokra!

Ebben a kategóriában nemcsak a horgászat szerelmesei találnak maguknak tökéletes ruhadarabot, hanem azok is, akik a természet és a vízpart szerelmesei. Egy-egy humoros vagy mély mondat, egy kifogott hal képe vagy egy egyszerű horgászbottal díszített póló – mind azt a különleges köteléket hivatott kifejezni, amely a horgászokat a természethez fűzi.

Minden fogás egy történet!

Minden horgásznak vannak történetei. A nagy fogásokról, a nehezen megszerzett trófeákról, vagy éppen azokról a napokról, amikor a halak nem akartak harapni. Ezek a történetek és élmények alkotják a horgászat lényegét. Pólóinkon keresztül hadd segítsünk Neked ezeknek a történeteknek a megosztásában is!

A kollekciónk minden egyes darabja a vízparti élményeket és a természet szeretetét örökíti meg. Azok számára, akik szeretnek hajnalban kikelni, hogy élvezzék a csendet a vízparton, vagy akik a naplementében lazítanak a folyó mellett, ezek a pólók tökéletesen tükrözik ezt a békés, mégis izgalmas hobbijukat. A tervezés során figyelembe vettük a víz, a szabadság és a kaland iránti rajongást, így minden póló egy kis darabja lehet ennek a különleges életérzésnek. Szerezd meg a sajátod, és hozd közelebb a természetet a mindennapi életedhez!

ilovepolo logo
gls logo
foxpost logo
simple logo