Orvos pólók

Méretcsere garancia

Méretcserével nem problémázunk, ha rossz méretet rendeltél, ingyen cseréljük. Unisex pólók, 25 féle színből, SX-től akár 5XL méretig.

Mintakopás garancia

3 év minta kopás garancia! 100% pamut termékek, megerősített varrásokkal, amik garantálják, hogy hosszú ideig hordhasd őket.

Gyors szállítás

Személyes átvételi lehetőség több, mint 10 városban. GLS vagy Foxpost szállítás 1190 Ft-tól. 20.000 Ft felett ingyenes szállítás!

Üdvözlünk az orvosoknak és az egészségügyi szakembereknek szánt pólók világában, ahol a humor, a professzionalizmus és a stílus találkozik. Ez a kategória azoknak szól, akik az egészségügy területén dolgoznak, legyenek ők orvosok, sebészek, ápolók vagy más egészségügyi szakemberek. Minden pólónk kifejezi a gyógyítás iránti elkötelezettséget, a munka iránti szenvedélyt és a betegellátás fontosságát, miközben egy kis humorral is fűszerezi a napot.

Inspiráló és humoros dizájnok

Kínálatunkban számos egyedi dizájnt és szlogent találsz, amelyek tökéletesen kifejezik az egészségügyi szakma szellemét. A humoros szövegektől, az inspiráló idézetekig a pólóink segítenek felvidítani a betegeket és támogatni a munkatársakat. Stílusos és figyelemfelkeltő dizájnjaink biztosan mosolyt csalnak mindenki arcára.

Kényelem és tartósság

A munka az egészségügyben gyakran hosszú és kihívásokkal teli, ezért pólóinkat különös figyelemmel terveztük a kényelemre és a tartósságra. A minőségi anyagok biztosítják, hogy a pólók puha tapintásúak és kényelmesek legyenek, valamint hogy ellenálljanak a gyakori mosásnak és a mindennapi használatnak. Tökéletes választás munkához és a szabadidő eltöltéséhez egyaránt.

Tökéletes ajándék orvosoknak

Ezek a pólók ideális ajándékok minden egészségügyi szakember számára. Legyen szó orvosi diplomaosztóról, szakmai évfordulóról, vagy csak egy kedves gesztusról egy kollégának vagy barátnak, ezek a pólók kifejezik a hálát és elismerést, amit az egészségügyi szakemberek minden nap megérdemelnek. Válassz egyedi dizájnt, hogy még személyesebbé tedd az ajándékot.

ilovepolo logo
gls logo
foxpost logo
simple logo