Programozó pólók

Méretcsere garancia

Méretcserével nem problémázunk, ha rossz méretet rendeltél, ingyen cseréljük. Unisex pólók, 25 féle színből, SX-től akár 5XL méretig.

Mintakopás garancia

3 év minta kopás garancia! 100% pamut termékek, megerősített varrásokkal, amik garantálják, hogy hosszú ideig hordhasd őket.

Gyors szállítás

Személyes átvételi lehetőség több, mint 10 városban. GLS vagy Foxpost szállítás 1190 Ft-tól. 20.000 Ft felett ingyenes szállítás!

Üdvözlünk a programozóknak szánt pólók világában, ahol a kódok és a humor találkoznak a divattal! Ez a kollekció a számítógépes zseniknek, a kódolás szerelmeseinek és a technológiai innovátoroknak készült. Akár egy tapasztalt szoftverfejlesztő vagy, akár csak most ismerkedsz a programozás világával, ezek a pólók tökéletesen kifejezik a szenvedélyedet a kódolás iránt, miközben egy stílusos és vicces kiegészítőt biztosítanak a mindennapi öltözékedhez.

Kreatív dizájnok és szlogenek

Kínálatunkban megtalálhatóak a geek humorral átitatott szövegek, és a kifinomult, technológiai témájú grafikák. Terveink között szerepelnek olyan vicces és elgondolkodtató kifejezések, amelyek minden programozó számára ismerősek, valamint olyan grafikák, amelyek a legújabb technológiai trendekre utalnak.

Kényelem és minőség

Tudjuk, hogy a programozás gyakran hosszú órákat igényel a képernyő előtt, ezért pólóinkat úgy terveztük, hogy kényelmesek és tartósak legyenek. A magas minőségű, légáteresztő anyagok biztosítják a maximális kényelmet, legyen szó hosszú kódolási sessionökről vagy egy pihentető hétvégi kikapcsolódásról. A pólók tartós anyagból készülnek, így a színek és minták hosszú távon is megőrzik frissességüket.

Ideális ajándékok programozóknak

Ezek a pólók remek ajándékok lehetnek minden programozó számára, legyen szó születésnapról, szakmai ünnepnapról, vagy akár csak egy kedves gesztusról egy kollégának vagy barátnak. Egyedi dizájnnal és szövegekkel nemcsak a szakmai büszkeséget fejezhetjük ki, hanem a programozói közösség szellemét is erősíthetjük. Válassz egy személyre szabott pólót, hogy még különlegesebbé tedd az ajándékot.

ilovepolo logo
gls logo
foxpost logo
simple logo