UFO és Űr pólók

Méretcsere garancia

Méretcserével nem problémázunk, ha rossz méretet rendeltél, ingyen cseréljük. Unisex pólók, 25 féle színből, SX-től akár 5XL méretig.

Mintakopás garancia

3 év minta kopás garancia! 100% pamut termékek, megerősített varrásokkal, amik garantálják, hogy hosszú ideig hordhasd őket.

Gyors szállítás

Személyes átvételi lehetőség több, mint 10 városban. GLS vagy Foxpost szállítás 1190 Ft-tól. 20.000 Ft felett ingyenes szállítás!

Üdvözlet az űrlények világában

Lépj be az ismeretlenbe és fedezd fel az UFO pólók meglepő világát! Kínálatunkban olyan egyedi tervezésű pólókat találsz, amelyek az űrlények és UFO-k titokzatos világát idézik meg. Legyen szó klasszikus ufókról vagy különleges űrlényekről, minden darabunk egy kis csoda, amely kifejezi az érdeklődésedet a világűr iránt.

Kreatív és stílusos

Fedezd fel kreatív és stílusos UFO pólóinkat, amelyekkel garantáltan kitűnsz a tömegből. A vicces és elgondolkodtató minták, valamint az élénk színek és grafikák egyedi megjelenést kölcsönöznek neked. Legyen szó rejtélyes UFO-kat ábrázoló grafikáról vagy aranyos űrlényekről, nálunk megtalálod a legmenőbb pólót.

Kényelmes viselet

Pólóinkat kiváló minőségű anyagokból készítjük, hogy maximális kényelmet és tartósságot biztosítsunk számodra. Puha és légáteresztő anyagaink kiváló viseletet nyújtanak a mindennapi használat során. Így garantáltan kényelmesen érezheted magad.

Fedezd fel a rejtélyeket

Merülj el ebben a rejtélyekkel teli világában! Legyen szó egy sajátos UFO-észlelésről vagy az űrlények rejtélyes jelenlétéről, pólóinkkal kifejezheted a kíváncsiságodat és rajongásodat az ismeretlen iránt. Válassz a számos stílus és minta közül, és mutasd meg, hogy te is részese vagy az űr kalandjainak!

ilovepolo logo
gls logo
foxpost logo
simple logo