Logo másképp pólók

Méretcsere garancia

Méretcserével nem problémázunk, ha rossz méretet rendeltél, ingyen cseréljük. Unisex pólók, 25 féle színből, SX-től akár 5XL méretig.

Mintakopás garancia

3 év minta kopás garancia! 100% pamut termékek, megerősített varrásokkal, amik garantálják, hogy hosszú ideig hordhasd őket.

Gyors szállítás

Személyes átvételi lehetőség több, mint 10 városban. GLS vagy Foxpost szállítás 1190 Ft-tól. 20.000 Ft felett ingyenes szállítás!

A jól ismert jelek vicces oldala

Sokszor megesik, hogy egy márka logója annyira beépül a köztudatba, hogy már egy pillantás is elég hozzá, hogy tudjuk, miről van szó. A “Logo másképp pólók” kategória pontosan ezt a jól ismert viszonyt használja ki, de egy kis csavarral: itt a márkák logóit humoros, ötletes formában találod meg, amik garantáltan mosolyt csalnak az arcokra!

Kreativitás a maximumon

A legjobb viccek gyakran azok, amelyek a legismertebb dolgokból indulnak ki, és valami teljesen váratlant hoznak ki belőlük. Ez az a hely, ahol a kreativitás és az ismerős szimbólumok találkoznak. Minden egyes tervezésünk egyedülálló módon közelíti meg az adott márkát, rávilágítva annak eddig rejtett oldalára. Ha valami egyedülálló és személyre szabott pólót keresel, itt biztosan megtalálod!

Nézd meg újra, és nevess!

Az általunk kínált “Logo másképp pólók” nemcsak a divat és a humor találkozását kínálják, hanem egy új nézőpontot is a márkák világában. Ezek a pólók nemcsak viccesek, hanem egyfajta kritikai hangot is megadnak, azzal, hogy a mindennapokban milyen erősen jelen vannak a nagy márkák. Változtatva az ismerős logókon, arra is rámutat, hogy mennyire könnyen befolyásolhatók vagyunk. Nézd meg újra a márkákat, és engedd, hogy a humor vezessen!

ilovepolo logo
gls logo
foxpost logo
simple logo