Szakmás pólók

Méretcsere garancia

Méretcserével nem problémázunk, ha rossz méretet rendeltél, ingyen cseréljük. Unisex pólók, 25 féle színből, SX-től akár 5XL méretig.

Mintakopás garancia

3 év minta kopás garancia! 100% pamut termékek, megerősített varrásokkal, amik garantálják, hogy hosszú ideig hordhasd őket.

Gyors szállítás

Személyes átvételi lehetőség több, mint 10 városban. GLS vagy Foxpost szállítás 1190 Ft-tól. 20.000 Ft felett ingyenes szállítás!

Fedezd fel a különféle foglalkozások pólóit: Kreatív kifejezés minden szakmának

Üdvözlünk a Szakmás pólók világában, ahol minden hivatásra találsz egy tökéletes pólót. Legyen szó fodrászokról, villanyszerelőkről, vagy akár programozókról, itt megtalálod azt a pólót, amely büszkén hirdeti a szakmádat. Ebben a kategóriában különleges hangsúlyt fektettünk arra, hogy minden egyes foglalkozás egyediségét és jelentőségét kifejezzük. Egyedi tervezésű pólóink tökéletes ajándékok lehetnek szakmabeli barátaidnak, kollégáidnak, vagy akár magadnak is, hogy stílusosan fejezd ki hivatásod iránti szenvedélyedet és büszkeségedet.

Különleges pólók, különleges szakmákhoz

Minden szakma egyedi, és ezért minden pólónk is az. A “Szakmás” kategóriában széles választékot kínálunk különböző foglalkozásokhoz kapcsolódó vicces szövegekkel, vagy akár inspiráló idézetekkel. Ezek a pólók nem csak a szakmai hozzáértést ünneplik, hanem a hivatások mögötti személyes történeteket és elhivatottságot is. Válassz egy pólót, ami tökéletesen kifejezi a Te szakmai identitásodat, legyen az egy szellemes szójátékkal ellátott darab vagy egy elegáns, minimalista design.

Öltözz fel hivatásod szerint!

Ez a kategória lehetőséget ad arra, hogy a szakmai büszkeségedet a mindennapi öltözéked részévé tedd. Minőségi anyagból készült, kényelmes és tartós pólóinkkal biztos lehetsz abban, hogy nem csak jól nézel ki, hanem a pólód is kifejezi azt, amit csinálsz és amiben hiszel. Válaszd ki a hozzád leginkább illő darabot, és viseld büszkén a szakmádhoz kapcsolódó pólót! Nem találod, amit keresel? Írj nekünk, és elkészítjük a Te foglalkozásod pólóját is.

ilovepolo logo
gls logo
foxpost logo
simple logo