Asztalos pólók

Méretcsere garancia

Méretcserével nem problémázunk, ha rossz méretet rendeltél, ingyen cseréljük. Unisex pólók, 25 féle színből, SX-től akár 5XL méretig.

Mintakopás garancia

3 év minta kopás garancia! 100% pamut termékek, megerősített varrásokkal, amik garantálják, hogy hosszú ideig hordhasd őket.

Gyors szállítás

Személyes átvételi lehetőség több, mint 10 városban. GLS vagy Foxpost szállítás 1190 Ft-tól. 20.000 Ft felett ingyenes szállítás!

Üdvözlünk az Asztalos Műhelyben: Egyedi pólók mestereknek!

Fedezd fel különleges asztalos pólóinkat, amelyek tökéletesen megtestesítik a fafaragás művészetét és az asztalosok szakértelmét. Minden darabunk a precizitásra és a részletekre való odafigyelés jegyében készült, akárcsak a legfinomabb asztalosmunkák. Legyen szó hobbi fafaragóról vagy profi asztalosról, nálunk mindenki megtalálja a személyiségéhez és stílusához illő pólót.

Kreatív és humoros feliratok

Válogass vicces és ötletes feliratok közül, amelyek tükrözik az asztalos szakma iránti szeretetedet és humorodat. Pólóinkon szereplő szövegek, garantáltan mosolyt csalnak a kollégáid arcára és büszkén hirdetik szakmád fontosságát.

Tartós viselet műhelymunkához

Tudjuk, hogy az asztalosmunka kemény és igénybe vevő lehet, ezért pólóinkat strapabíró, kényelmes anyagokból készítjük. Így biztos lehetsz benne, hogy ruháid ellenállnak a műhelybeli megpróbáltatásoknak, miközben kényelmes viseletet biztosítanak a hosszú munkanapok során.

Stílus minden kalapácsütéshez

Böngéssz széles kínálatunkban, és találd meg azt a pólót, ami leginkább kifejezi hivatásodat és egyéniségedet. Egy jól megválasztott asztalos póló nemcsak a műhelyben, hanem a mindennapi életben is kifejezi az elkötelezettségedet és a kézműves mesterséged iránti büszkeségedet. Válassz a stílusok és méretek széles választékából, hogy mindig a legjobbat hozhasd ki magadból.

ilovepolo logo
gls logo
foxpost logo
simple logo